Om våra ställningar

VANLIGA FRÅGOR & SVAR

Ofta är kunden i behov av en ställning för ett projekt och att hyra byggställningar över tid blir väldigt kostsamt. Därför blir det i många fall mer lönsamt att investera i en kvalitetssäker byggnadsställning.

På Super 9 hittar du en sorts byggnadsställning i flera olika bredder. Vår smalaste ställning 0.7m används ofta vid lättare arbeten såsom målning. Nästa bredd är 1m och är optimal för exempelvis fasad- och takbyten. Vår bredaste variant är 1.25m och rekommenderas vid tyngre arbeten där belastningen är tyngre och redskap som skottkärra används. 

Alla kan använda våra ställningar. Våra kunder är allt från privatpersoner, ställningsföretag, små byggfirmor och stora företag inom en mängd olika branscher. Ska du komplettera din ställning måste du ha en Plus 8 eller Super 9 sedan tidigare. Däremot rekommenderar vi att användarna är över 18 år utifrån säkerhetsaspekterna.

Direkt när du fått din byggnadsställning är den redo att monteras ihop och brukas. Var noga med att säkerställa så att den är korrekt monterad, se medföljande bruksanvisning. I paketen medföljer allting för att göra din byggnadsställning komplett. Skulle det mot förmodan saknas något så kontakta vår [kundtjänst] omgående

Ja, ställningarna är tillverkade i stål och klarar av både regn och vind. Däremot är det alltid att rekommendera att förvara den inomhus där det är torrt.

På Super 9 är vi säkra på vår sak och våra produkter. Men för oss är  trygghet en viktig del i leveransen. Kontakta därför oss om det är några konstigheter så löser vi det!

Det finns fler anledningar till att välja ställningar från oss. 

  • På Super 9 använder vi stål i våra ställningar, vilket gör ställningarna mer hållbara. 
  • Våra trappor är halksäkra då de är framtagna i profildurk, vilket innebär att trapporna är räfflade i ytan.  
  • Våra ställningar innehåller väldigt få detaljer vilket medför att totalvikten är lägre och möjligheten till att lasta lastbilar med flera produkter ökar. 
  • Dessutom består inte våra ställningar av fasta vinklar, något som gör det enklare att anpassa byggnadsställningarna till din fastighet. 
  • Slutligen så är den sista fördelen att med en lättare totalvikt minskar även vikten för de som monterar ställningarna vilket gör att deras kroppar inte slits i samma utsträckning.

Leveranstiden hos oss på Super 9 är 2-3 dagar. Men värt att nämna är att leveranstiden ofta är betydligt kortare än så.

Vet du inte vilken ställning du ska investera i så finns vi alltid här för dig. Det enklaste är att kontakta oss så kan vi utifrån dina behov och  ändamål rekommendera den ställning som lämpar sig bäst. Kontakta oss genom att slå en signal till vår kundtjänst på 070 322 7105 eller skicka ett mail till info@super9.se.

Är du intresserad av våra färdiga paket hittar du alla priset där. Är du däremot intresserad av ställningar designade utefter dina behov och önskemål kan priserna variera. Hör av dig med önskemål på längd, höjd och bredd så kommer vi ge ett mer exakt pris för din ställning. Ring oss på 070 322 7105 eller maila oss på info@super9.se.

Självklart, var bara noga med hur du placerar ställningarna på backen och montera enligt bruksanvisning.

Ja, du kan alltid kontakta oss om du vill komplettera dina Super 9  byggnadsställningarna.

Svaret är enkelt: Ja.

SKRIV TILL OSS

KONTAKTFORMULÄR