Om oss

Super9 Byggställningar

Företaget Super 9 är idag leverantörer av ett av marknadens bästa ställningssystem, det egna varumärket Super 9. Våra ergonomiska, effektiva och stabila byggnadsställningar är det optimala valet när kvaliteten toppas och priset pressas. Det är genom våra val av produktion och behov som vi kan hålla ner priserna. Det innebär inte en kompromiss med kvaliteten, utan att vi anpassar nivån till våra kunders faktiska behov. Kunderna får det som de behöver, inte mer men inte heller mindre. Super 9 är dessutom väldigt sanningsenliga mot sina kunder. Det priset kunden ser på våra produkter är också det priset som gäller

Varför super 9

Starkt, Stabilt & Flexibelt

Erfarenhet

Lång erfarenhet & bra kvalité

Under många år har vi på Super 9 sålt våra byggställningar. Det har medfört att vi har välutvecklade produkter som till-fredsställer både den nyblivna egenföretagaren och den erfarna företagarens behov. Sedan 2010 har bland annat JPKBygg använt våra ställningar i sitt dagliga arbete. Ställningarna är otroligt användarvänliga och ingår i ett flexibelt system av varmförzinkat, högklassigt stål som är utformat för att uppnå högsta styrka till en låg vikt. Genom ställningens egenskaper lämpar den sig utmärkt för fasadarbeten, industri- och underhållningsprojekt samt montage av väderskydd etc.

Om oss

Super 9 - En del av Ställningsdepån

Ställningsdepån AB  startade 2006 och var då en leverantör av byggställningar och hade namn som varumärket Super 9. 

2015 tog den nuvarande VD:n Patrik Karström över bolaget för att bygga upp företaget och skapa en ledande leverantör av byggställningar i Sverige.

Sedan 2015 har Ställningsdepån ökat sin försäljning och fortsatt utvecklingen av Super 9 och även blivit återförsäljare av en ny produktlinje; Hana modulställning. 

I samband med lanseringen av Hana modulställning 2021 bytte företaget namn från det egna varumärket Super 9 till Ställningsdepån Sverige AB. 

Företagets utveckling går stadigt framåt och vårt mål är att vara den lokala leverantören av prisvärda, säkra och effektiva ställningar på många svenska orter i framtiden.

Kontakt

Har du frågor om oss?